Kezdőlap  Cikkek  Üzenőfal  Köszönet  Kapcsolat    *** *** ***
Kérem támogassa
Ön is az oldalt!
 

Az MLSZ-nél és a Honvéd pályánál is megemlékeztek Puskásról

 

Index/MTI
2006. november 17., péntek 21:18

A Magyar Labdarúgó Szövetség székházánál, a Puskás stadionban és Kispesten a Bozsik stadionban is szurkolók, valamint egykori és jelenlegi labdarúgók, sportvezetők gyújtottak gyetyát, helyeztek el virágot a péntek reggerl 79 éves korában elhunyt Puskás Ferenc emlékére.

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) székháza előtt több mint százan emlékeztek néma főhajtással a péntek reggel 7-kor 79 éves korában elhunyt Puskás Ferencre, az Aranycsapat legendás játékosára.

Egykori és jelenlegi futballisták is megemlékeztek

Az MLSZ székháza előtt egy három emelet magas Puskás-képet állítottak fel melyet fekete gyászkeretbe foglaltak. A Himnusz eléneklése után a szövetség vezetői, korábbi szövetségi kapitányok, egykori és jelenlegi játékosok, klubvezetők, megyei szövetségi vezetők, az MLSZ munkatársai, újságírók és szurkolók rótták le kegyeletüket.

A megemlékezés ezt követően a Puskás Stadionban folytatódott, ahol Kisteleki István MLSZ-elnök 79 szál virágból készített csokrot helyezett el a magyar válogatott centenáriumi emlékművénél.

Több ezren a Bozsik Stadionban

Péntek délután 17 óra óta több ezren rótták le kegyeletüket a Bozsik Stadionban is a kialakított emlékhelyen Puskás Ferenc, az Aranycsapat legendás labdarúgója előtt tisztelegve.

A szurkolók a Budapest Honvéd székháza előtt "Öcsi" legjobb barátja, Bozsik József márványtáblája mellett gyújtották meg a gyász mécseseit. A kegyhelyhez folyamatosan érkeztek a szurkolók.

A Budapest Honvéd szimpatizánsai a salakos edzőpályára és Bozsik márványtáblájánál is mécsesekből írták ki az elhunyt legenda nevét: PUSKÁS. A kegyeleti helyet fekete lobogó alatt alakították ki, Puskás Ferenc arcképe körül több száz virágot helyeztek, sokan hoztak koszorút is.

Az MTV vasárnap leadja a 6-3-at

A Magyar Televízió pénteken arról tájékoztatta az MTI-t, hogy november 19-én vasárnap, 22:35 órától Puskás Ferenc emléke előtt tisztelegve műsorra tűzi az évszázad labdarúgó-mérkőzését, a londoni 6:3-at. A nézők a teljes találkozót láthatják Szepesi György korabeli közvetítésével.

 

Forrás: Index


Design By: SZLOBILACI-Studio 2006-2024       Webmester: webmester@szlobilaci.hu