Kezdőlap  Cikkek  Üzenőfal  Köszönet  Kapcsolat    *** *** ***
Kérem támogassa
Ön is az oldalt!
 

A Szent István Bazilikában helyezik örök nyugalomra Puskás Ferencet

 

MTI
2006. november 18., szombat 18:10

December 9-én Szent István Bazilika altemplomának urnatemetőjében helyezik örök nyugalomra a péntek reggel elhunyt Puskás Ferencet. Az egykori legenda temetését a több televíziós csatorna is közvetíti.

December 9-én, szombaton a Szent István Bazilikában helyezik örök nyugalomra a pénteken reggel elhunyt Puskás Ferencet - ezt Szöllősi György, a család szóvivője közölte az MTI-vel. A római katolikus gyászmisére várhatóan a délutáni, kora esti órákban kerül sor, ezt megelőzően a Puskás Ferenc Stadionban az Aranycsapat kapitányának ravatalánál mindenki leróhatja kegyeletét.

A legendás játékos földi maradványait ezt követően a Szent István Bazilika altemplomának urnatemetőjében helyezik el. Az egész napos esemény művészeti rendezőjének Schmitt Pál, a Puskás Ferenc Kegyeleti Bizottság vezetője Koltay Gábor filmrendezőt kérte fel, akinek személyes kapcsolata volt a klasszissal, hiszen hazatérését követően dokumentumfilmet készített róla.

A televíziós munkák elvégzésére Schulek Csabát, a Magyar Televízió sportosztályának vezetőjét kérték fel, feltételezhetően az MTV, és a határon túli nézők miatt a Duna Televízió és az M2 is élőben közvetíti a szertartást.

 

Forrás: Index


Design By: SZLOBILACI-Studio 2006-2024       Webmester: webmester@szlobilaci.hu