Kezdőlap  Cikkek  Üzenőfal  Köszönet  Kapcsolat    *** *** ***
Kérem támogassa
Ön is az oldalt!
 

Schmitt állapota stabil, és azt kéri: Puskásra gondoljunk

 

Index
2006. 12. 08., 09:26

A péntek hajnalban mellkasi panaszokkal kórházba szállított Schmitt Pál jól van, állapota stabilizálódott. A Magyar Olimpiai Bizottság és a Puskás Ferenc Kegyeleti Bizottság elnöke arra kér mindenkit, legyen ott a Nemzet Búcsúján, Puskás Ferenc gyászszertartásán.

Csütörtökről péntekre virradó éjszaka lett rosszul Schmitt Pál, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke, a Fidesz Magyar Polgári Szövetség alelnöke. Schmittet péntek hajnalban mellkasi panaszokkal szállították egy budapesti kórházba.

Puskás özvegye kérte fel vezetőnek

A sportvezetőt a november tizenhetedikén elhunyt Puskás Ferenc özvegye kérte fel a Puskás Ferenc Kegyeleti Bizottság vezetőjének, ez a bizottság szervezi a futball-legenda gyászszertartását, szombati végső búcsúját.

Schmitt kevéssel kilenc óra után az alábbi közleményt juttatta el az Indexhez. "Ezúton szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akik családomon, munkatársaimon keresztül kifejezték aggodalmukat egészségi állapotom miatt és jobbulást kívántak. Állapotomat a gondos orvosi kezelés stabilizálta."

Legyünk együtt a Nemzet Búcsúján

"Tisztelettel kérek mindenkit, hogy a nemzeti gyász napjaiban az általam is koordinált kegyeleti szertartásra: "A Nemzet Búcsújára" gondoljanak. Ezért arra kérek mindenkit, hogy legyünk együtt a Puskás Ferenc Stadionban szombaton délután négy órakor, ahol a Nemzet búcsúzik Puskás Ferenctől!" - zárta hivatalos közleményét.

Az Index úgy tudja, Schmitt az elmúlt napokban komoly munkát végzett a búcsúztatás tökéletes lebonyolítása érdekében, és munkatársai szerint rosszullétére semmi jel sem utalt. Egyúttal bízik abban, hogy már pénteken elhagyhatja a kórházat.

 

Forrás: Index


Design By: SZLOBILACI-Studio 2006-2024       Webmester: webmester@szlobilaci.hu