Kezdőlap  Cikkek  Üzenőfal  Köszönet  Kapcsolat    *** *** ***
Kérem támogassa
Ön is az oldalt!
 

Puskás özvegye köszönetet mond

 

Index
2006. 12. 14., 16:59

Magyarország legjobb futballistájának özvegye, Puskás Ferencné köszönetet mondott mindazoknak, akik részt vettek, férje búcsúztatásában.

Puskás Ferenc családja ehelyütt mond köszönetet mindazoknak, akiknek bármilyen módon részük volt a nagy futballista múlt szombati búcsúztatásának előkészítésében, lebonyolításában.

Köszönet és hála mindazoknak, akik idehaza és külföldön részvétükkel, együttérzésükkel, leveleikkel, távirataikkal, telefonhívásaikkal enyhítették a család fájdalmát.

Azoknak, akik előkészítették és megszervezték a búcsúceremóniát, a kegyeleti bizottságnak, kiemelten a magyar kormánynak, a honvédségnek, a köztársasági őrezrednek, a rendőrségnek, a Puskás Ferenc Stadion munkatársainak, a fővárosi, a zuglói, a kispesti és a belvárosi önkormányzatnak, a részvétet nyilvánító megyei közgyűléseknek, valamint a Magyar Olimpiai Bizottságnak, a Magyar Labdarúgó-szövetségnek, a római katolikus egyháznak, a Szent István-bazilikának - külön személyes köszönet dr. Sólyom Lászlónak, a Magyar Köztársaság elnökének, dr. Orbán Viktornak, a Puskás Ferenc Labdarúgó-akadémia alapítójának, dr. Lamperth Mónika önkormányzati és területfejlesztési miniszternek, Kisteleki Istvánnak, az MLSZ elnökének, a gyászmisét celebráló dr. Kiss-Rigó László püspök úrnak, a gyászszertartást végző püspököknek, atyáknak és az asszisztenciának.

dr. Schmitt Pálnak, a Puskás Ferenc Kegyeleti Bizottság vezetőjének, a Magyar Olimpiai Bizottság elnökének és Koltay Gábornak, a gyászszertartás művészeti vezetőjének.

A Magyar Televíziónak a Magyar Rádiónak és az egész magyar médiának, amely kegyelettel és részvéttel tolmácsolta heteken át az emberek szeretetét.

A külföldi delegációknak és sportvezetőknek, külön is Joseph Blatternek, a FIFA elnökének, Juan Antonio Samaranchnak a NOB tiszteletbeli elnökének, Michel Platini UEFA-alelnöknek és Angel María Villarnak, a Spanyol Királyi Labdarúgó-szövetség elnökének, az UEFA alelnökének, akik személyesen jöttek el Budapestre, hogy búcsúzzanak; köszönet a Real Madrid CF, a Panathinaikosz FC, a Német Labdarúgó-szövetség és a Manchester City FC küldöttségének, a Kanadából, az Egyesült Államokból, Franciaországból és Írországból érkezett barátoknak.

A közreműködő sportolóknak, művészeknek, zenészeknek, színészeknek, énekeseknek, táncosoknak, kórusoknak.

A sportszervezeteknek, baráti közösségeknek és magyar külképviseleteknek, amelyek gyászmiséket, megemlékezéseket szerveztek Madridban, Athénban, Torontóban, Londonban, Párizsban, Pozsonyban és sok helyütt másutt.

Azoknak az ismerősöknek és ismeretleneknek, akik személyesen kísérték el Puskás Ferencet utolsó útjára, búcsúztatták a stadionban, a Hősök terén, Budapest utcáin és a Szent István-bazilikán belül és kívül, és azoknak, akik a határokon innen és túl a televízió vagy a rádió előtt ülve emlékeztek rá.


A fájdalomban megtört, de e nagy együttérzésért hálával megtelt szívvel
a gyászoló család nevében:
Puskás Ferencné

 

Forrás: Index


Design By: SZLOBILACI-Studio 2006-2020       Webmester: webmester@szlobilaci.hu